O akcích

A o tom to všechno je!

Připravujeme pro kluky na kluky v období coming outu různorodý program a co nejširší spektrum akcí a zábavy, abychom jim nabídli smysluplné využití volného času jako alternativu ke standardní konzumní zábavě. Naše aktivity provozujeme převážně v Brně, ale také v Praze. Jak se můžete dále přesvědčit, je spektrum našich aktivit opravdu rozmanité. Nabízíme mimo jiné následující aktivity.

Několikadenní zážitkové akce

Připravujeme je několikrát do roka (věděli jste třeba, co je to víkendovka nebo prázdninovka? – pokud ne, tak s námi se to dozvíte!). Na několik dnů vyrazíme do přírody, usadíme se na útulné chatě mimo civilizaci a formou aktivit zážitkové pedagogiky si užijme prodloužený víkend, případně celý týden.

Různorodá setkání

Jednou v měsíci, většinou v sobotu odpoledne, se sejdeme v Praze a Brně, hrajeme si, smějeme se, povídáme si a konverzujeme na předem stanovené téma. Téma setkání je vybíráno s ohledem na probíhající coming out mnohých účastníků a tomu se také velmi často věnuje (jsou to například již zmiňovaný coming out, vztahy, gay rodičovství, sex, ale také témata všeobecná – hudba, víra, apod.).

Jednodenní a dvoudenní výlety

Nezůstáváme pořád jenom v Brně nebo v Praze. Jakmile nám to teplé počasí dovolí, vyrážíme za krásami naší země – na hrady a zámky, na významná a pamětní místa. Tu a tam opustíme republiku a vydáme se za hranice. Během prázdnin si něco zahrajeme, zajdeme na oběd, sportujeme, vandrujeme, zajdeme se vykoupat nebo jezdíme po republice.

Kulturní, společenské nebo sportovní aktivity

Jezdíme na vodu, hrajeme volejbal, paříme hry po síti, občas zajdeme do divadla nebo na koupaliště.

Říkáte si: To všechno zní fajn, ale o čem to doopravdy je? Kdo tam jezdí? Jak to tam vypadá? Co se tam opravdu děje? Pro lepší představu se můžete podívat na fotoreporty nebo reportáže z minulých akcí. Ty dokumentují velice dobře naše aktivity. Reportáže jsou psány samotnými účastníky a je jenom na nich, jak akci popíší. Každý z nich si na akci najde to své.

Na našich stránkách pravidelně zveřejňujeme všechny pozvánky na naše oficiální akce. Budete-li mít chuť a splňujete-li pravidla účasti na setkáních, moc se na vás všechny těšíme.